Pat visparastākā šķīstošā kafija nav produkts, kuru būtu nepieciešams lietot ikdienā uzturā. Noskaidrot to, vai Jūs dzerat kaut ko labu vai patiesu indi, ir ļoti viegli. Tikko pagatavotā kafijā iepiliniet pāris pilienus joda.
Ja manāt, ka Jūsu tasītē esošais dzēriens kļūst zilgans, tas nozīmē, ka šī ir zemas kvalitātes kafija ar visdažādākajiem piemaisījumiem. Tajā patiesībā atrodas pelavas, mieži, auzas, citi graudaugi, ozolzīļu pulveris, stabilzatori un mākslīgais kofeīns.
Tevi arī varētu interesēt
Lai uzzinātu, kādēļ šķīstošā kafija ir kaitīga un ar ko labāk to aizstāt, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Aculiecinieki nofilmē biedējošu video: vilks uzbrūk un cenšas ielauzties mājā (video)by Laura Blūma
- Spēcīgs Sarkanais Mēness 14. martā: trīs Zvaigžņu zīmju pārstāvjus tas ietekmēs ļoti tiešiby Laura Blūma
- Sākot no rītdienas laikapstākļi mūs vairs nelutinās – zināms ko sagaidīsim jau pēc pāris stundāmby Sandra Ločmele