Pat visparastākā šķīstošā kafija nav produkts, kuru būtu nepieciešams lietot ikdienā uzturā. Noskaidrot to, vai Jūs dzerat kaut ko labu vai patiesu indi, ir ļoti viegli. Tikko pagatavotā kafijā iepiliniet pāris pilienus joda.
Ja manāt, ka Jūsu tasītē esošais dzēriens kļūst zilgans, tas nozīmē, ka šī ir zemas kvalitātes kafija ar visdažādākajiem piemaisījumiem. Tajā patiesībā atrodas pelavas, mieži, auzas, citi graudaugi, ozolzīļu pulveris, stabilzatori un mākslīgais kofeīns.
Lai uzzinātu, kādēļ šķīstošā kafija ir kaitīga un ar ko labāk to aizstāt, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Vasarīgi tērpi un aksesuāri, kas dāmām 60+ ļauj izskatīties stilīgi un svaigiby Rinalds Bergmanis
- VID pavisam drīz sazināsies ar iedzīvotājiem, kuru konta apgrozījums pārsniedz šo robežuby Sandra Ločmele
- Zemeņu audzēšana podiņos: pieredzējušu dārznieku metode, kas kļūst aizvien populārākaby Laura Blūma